4.-6. (日本2018年6月1日-17日)


Kaikkina päivinä en jaksanut pitää kameraa mukana. Varsinkin kun suunnitelmissa oli vain kierrellä kaupungilla. 4. päivä olin edelleen edellisen päivän tavoin huonovointinen niin käväistiin vain omiyage-ostoksilla. 5.- ja 6. päivä menivät enemmikseen hitailla kävelyillä sateenvarjon kanssa ja rennosti ottamisella. Syötiin hyvin ja katseltiin paikkoja. 


Yön pimeydessä kisuli, kun etsittiin suosittua Okonomiyaki paikkaa. Meidän vastoinkäymiseksi se oli juuri tänään suljettu, eikä sitten enää ehditty palata takaisin. Eikä muuten oltu ainoita jotka olisivat halunneet tulla samaan ravintolaan.


Joka kerta hämmentää kuinka paljon suomen kieltä tulee bongattua mitä kummallisemmista paikoista ja esineistä ihan yhtäkkiä. Nämäkin oli jotain vähän kalliimpia laukkuja.


Nämä kuvat Izakayasta ovat kyllä viime vuodelta, mutta törkkään ne tähän koska käytiin monta kertaa tälläkin reissulla. Ekan kerran kakkospäivänä ja myöhemmin yhdessä Miksun tunteman Twitch pariskunnan kanssa. En vain ikuistanut sitä kuvina ollenkaan. Söin itse vielä tismalleen samoja lemppareita samassa lähipaikassa kuin viimeksi niin kuvat ei paljoa valehtele. Ainut surullinen muutos oli Kirsikkadrinkin poistuminen valikoimasta, joten kokeilin sitten muita juttuja :( Tarjoilijan suosittelema drinkki oli ainakin hyvää.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

I'm moving to Vaasa this month!

Japanologian opinnoista Fria Kristliga Folkhögskolanissa Vaasassa! (only finnish this time)

My sketches